Τι μπορείς να κάνεις:

 


Τι μπορείς να κάνεις για να προστατευτεί το περιβαλλον;

Η πραγματοποίηση της  αποστολή μας για ένα καθαρότερο δήμο απαλλαγμένο από την ρύπανση εξαρτάται από τις ενέργειες και βοήθεια  αυτών που μας  υποστηρίζουν. Στηριζόμαστε τελείως στην βοήθεια ατόμων σαν και σένα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις:

 

 

Άσκησε πίεση σε αυτούς που παίρνουν  ή επηρεάζουν τις αποφάσεις

Μια φωνη δεν ειναι αρκετη

Σχεδόν όλοι οι βουλευτές του νομού μας  καθώς και οι δημοτικές και νομαρχιακές αρχές είναι μαζί μας. Αυτό δεν είναι αρκετό.  Μια δημόσια δήλωση η ερώτηση στη βουλή, ένα ψήφισμα παρόλο που είναι σημαντικά δεν φέρνουν από μόνα τους  αποτελέσματα.  Θα πρέπει να κρατήσουμε το θέμα ζεστό και κοντά στη καρδιά τους. Γράψε γράμματα, τηλεφώνησε, επικοινώνησε μαζί τους να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να να τους πιέσεις να αναλάβουν πιο αποτελεσματικές επεμβάσεις. Γράψε στις εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ να εκφράσεις την αγανάκτηση σου για την ολιγωρία και αδικία που πάει να γίνει. Έχουμε κάποια γερά χαρτιά αλλά θα πρέπει συνεχώς να τους υπενθυμίζουμε ότι το θέμα δεν έχει λήξει. Η δύναμη των αριθμών είναι σημαντική και μπορεί να κάνει την διαφορά. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει δεκάδες η εκατοντάδες γράμματα και τηλεφωνήματα. 

 

 

Ενημερώσου και ενημέρωσε

Κράτα το εαυτό σου ενημερωμένο επί του

θέματος και ενημέρωνε συνεχώς τους συγγενείς και γνωστούς σου. Η Ήρων έχει περάσει στην αντεπίθεση με νέες υποσχέσεις που δυστυχώς δεν μειώνουν ούτε αναιρούν τις συνέπειες.  Θα πρέπει να κρατηθούμε όλοι αφυπνισμένοι και αυτό θα γίνει  με σωστή και συνεχή ενημέρωση που θα κρατάει όλους μας με το "μάτι στη μπάλα", δηλαδή τις συνέπειες στη υγεία μας και την ποιότητα ζωή μας. Η σελίδα μας και τα μέλη μας μπορούν να προσφέρουν αυτή την πληροφόρηση

 

Διαφήμισε την σελίδα μας και το σύλλογο μας

Στείλε ηλεκτρονικά μηνύματα σε όσους γνωρίζεις με την διεύθυνση της σελίδας. Συμπεριλάβε τη στο blog σου. Άνοιξε συζητήσεις επί του θέματος σε online forums και  chatrooms. Χρησιμοποίησε το διαδίκτυο προς όφελος της υπόθεσης. 

Σπείρε το Λόγο

Κάνε κλικ εδώ για να δεις πως μπορείς να σπείρεις το λόγο

 

 

Ενίσχυσε μας.

Εθελοντική εργασία

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας να σε ενημερώσουμε πως αλλιώς μπορείς να βοηθήσεις με την προσωπική σου εργασία ή τηλε-εργασία.

Οικονομικά

 Ο σύλλογος μας έχει μπει σε μια φάση που πιστεύει ότι η μάχη μπορεί να κερδισθεί με δικαστικές παρεμβάσεις. Ήδη εκτός από το επικοινωνιακό υλικό πληρώνουμε έξοδα δικηγορών αλλά και δικαστικών παραστάσεων.  Τα έξοδα δεν είναι ευκαταφρόνητα και προς το παρών επιβαρύνουν τις τσέπες μερικών ατόμων που πρωτοστατούν της προσπάθειας. Η οικονομική σου βοήθεια είναι σημαντική για την επιτυχία της προσπάθειας μας και την βιωσιμότητα του συλλόγου. Μπορείς να κάνεις επώνυμα η ανώνυμα την κατάθεση σου στο παρακάτω λογαριασμό. Οποιαδήποτε βοήθεια όσο μικρή και να είναι, είναι σημαντική.

Τραπεζικός λογαριασμός 

Αρ. λογαριασμού του συλλογου : 408/480018-44, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, Οδός Μεταλλωρύχων, Μαντούδι 34004 Εύβοια

Ιban: GR07 0110 4080 0000 4084 8001 844

Account details:  408/480018-44, Ιban: GR07 0110 4080 0000 4084 8001 844  National Bank of Greece. Metallorychon str, Mantoudi 34004 Evia Greece. SWIFT: BIC ETHNGRAA

 

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ