Προσκάλεσε με  email όλους όσους έχεις στη ηλεκτρονική σου λίστα να επισκεφτούν αυτή την ιστοσελίδα να ενημερωθούν και αν μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του λιθάνθρακα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ME  CTRL-C  KAI CTRL-V  Ή ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ -ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

 

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

Γεια σου,

Μια σοβαρή ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική καταστροφή πάει αν επιτελεστεί. Όπως θα έχει περιπέσει στην αντίληψη σου από τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ο κόσμος αντιδρά έντονα στη δημιουργία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από εισαγόμενο λιθάνθρακα. Μια τέτοια μονάδα έχει προγραμματιστεί και στην καταπράσινη και πανέμορφη Βόρεια Εύβοια.  Λίγοι γνωρίζουν το μέγεθος και τη σοβαρότητα των συνεπειών όχι μόνο για την περιοχή, αλλά και για όλη την Ελλάδα γενικότερα.
Σε προσκαλώ να επισκεφτείς την ιστοσελίδα www.kireas.org όπου θα  βρείς τεκμηριωμένες πληροφορίες για να διαπιστώσεις και μόνο σου την σοβαρότητα της κατάστασης. Αν νομίζεις όπως  εγώ και άλλοι πολλοί ότι το θέμα είναι σοβαρό θα σε παρακαλούσα να ενημερωθείς  σχετικά και να μας βοηθήσεις. Για το πώς θα βρεις πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kireas.org, όπου επίσης μπορείς να κάνεις αν το επιθυμείς γνωστή και την αντίθεση σου στη καταστροφή που θα επιφέρει ο λιθάνθρακας πηγαίνοντας στο http://www.kireas.org/phpPETITION/index.php 
Επίσης θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν μπορούσες να διαβιβάσεις αυτό το μήνυμα σε όλες τις email διευθύνσεις που έχεις στη λίστα σου ή αυτές που νομίζεις ότι θα μπορούσαν να ευαισθητοποιηθούν. Μια μαζική αλυσιδωτή αντίδραση θα είναι πολύ σημαντική στη επίλυση του προβλήματος, και το διαδίκτυο προσφέρει την δυνατότητα.
Ελπίζω να μην ενοχλήθηκες από αυτό το απρόσκλητο μήνυμα. Στηρίζομαι  στην συμπαράσταση και αλληλεγγύη σου για αυτό το καυτό θέμα για τόσο πολύ κόσμο και με ευαισθησία περιμένω την θετική σου ανταπόκριση.


Με εκτίμηση
Πάτα εδώ για να στείλεις το μήνυμα